جراحی ستون فقرات با پلاتین

جراحی ستون فقرات با پلاتین

اگر از کمردرد رنج می برید تنها کسی نیستید که چنین تجربه ای را دارید بسیاری از افراد در طول عمر خود درد کمر را به نوعی تجربه کرده اند اگر چه کمر درد می تواند بسیار ناتوان کننده و دردناک باشد اما در اکثر موارد بدون جراحی بهبود می یابد و یا نیاز به عمل جراحی می باشد.

ما سعی داریم در این مقاله شما را با عمل ستون فقرات کمر، رایج ترین اختلالات ستون فقرات و تشخیص اختلالات ستون فقرات و انواع عمل ستون فقرات و جراحی ستون فقرات با پلاتین آشنا کنیم.

برای جلوگیری از وارد شدن فشار به نخاع در زمانی که برای مثال دیسک کمر و گردن دچار بیرون زدگی می شود. نخاع و مهره های ستون فقرات نیز تحت فشار قرار می گیرند ضرورت می یابد این جراحی توسط جراح مغز و اعصاب که دوره های جراحی ستون فقرات را گذرانده است انجام می شود.

آسیب به ستون فقرات ممکن است به دلایل مختلفی مانند تصادف شدید و وارد شدن آسیب به ستون فقرات رخ دهد که در این صورت جراحی به منظور درمان و اصلاح اختلالات وارد به ستون فقرات انجام می شود تا از وارد شدن آسیب جدی به مهره ها و نخاع پیشگیری کرد.

در ستون فقرات اکثرا به دلیل بیماری هایی مانند لغزندگی مهره ها، اسکولیز، کیفوز، تنگی های شدید و طویل نخاع و ستون فقرات و شکستگی مهره ها به کار می روند.

پلاتین ها موادی از جنس تیتانیوم با قدرت مقاومت بسیار بالا در عین حال وزنی سبک هستند که در هر نقطه از اسکلت بدن که نیاز به مقاوم سازی باشد به کار می روند.

مراحل انجام عمل دیسک کمر با پلاتین

ابتدا باید شکم را شکافته و روده ها را کنار زده، پیچ شکسته را درآورده و سپس در مرحله جراحی بعدی از قسمت پشت کمر شکافته و جراحی آزاد سازی نخاع صورت گیرد انجام جراحی از طریق شکم خطرات بسیاری را برای بیمار به وجود می آورد.

ورزش هایی که بعد از عمل جراحی ستون فقرات با پلاتین توصیه می شود عبارتند از ورزش شنا و حرکات نرمشی همراه با آب درمانی است.

اختلالات ستون فقرات به طور عمده همراه با کمر درد و درد در ناحیه پایینی ستون فقرات همراه است و فرد را برای انجام کارهای روزمره دار مشکل می کند. متداول ترین این اختلالات بیرون زدگی دیسک کمر، گردن و اسکولیز و لغزندگی مهره های کمر و تنگی کانال نخاعی می باشد.

تشخیص اختلالات ستون فقرات

تشخیص اختلالات ستون فقرات در مرحله اول به کمک معاینه بالینی و فیزیکی بیمار صورت می گیرد و پزشک در ابتدا پس از بررسی علائم بیماری اختلال ستون فقرات را تا حدی تشخیص می دهد.

انحرافات ستون فقرات
انحرافات ستون فقرات

رایج ترین راه های تشخیص اختلالات ستون فقرات:

  • تصویر برداری به کمک اشعه ایکس: که برای بیمار خطر و درد ندارد
  • تصویر برداری به کمک ام آر آی: به کمک خاصیت مغناطیسی که بافت ها دارند انجام می شود و بدین وسیله می توان تصویر دقیقی از بافت ها و استخوان ها و مهره های ستون فقرات بدست آورد.
  • تصویر برداری به کمک میلوگرافی: نوعی روش تصویر برداری از نخاع و کانال نخاعی می باشد که با تزریق ماده حاجب به درون مایع مغزی و نخاعی و اطراف نخاع تصاویر دقیقی از نخاع و اختلالات ستون فقرات به دست می آورد.

انواع عمل بسته ستون فقرات

انواع عمل بسته ستون فقرات شامل: بیرون زدگی دیسک بین مهره ها، جراحی کاینو پلاستی، جراحی لغزندگی مهره های کمر، جراحی تورا کوسکوپی ستون فقرات است‌.

عوارض جراحی ستون فقرات

این عوارض شامل عوارض پس از بی هوشی، تجمع چرک و عفونت پس از جراحی ستون فقرات، بروز کمر درد های شدید، سر درد و سرگیجه و اختلال در راه رفتن و اختلال در حفظ تعادل می باشد.

 

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا